Sportsbetting

Fsport – ny spelform i Sverige!

Daily Fantasy Sports har gjort succé i UK och USA – och omsätter tre miljarder årligen. Nu är spelformen äntligen i Sverige och FSPORT.net är först ut i Sverige med Henrik Larsson och Patrik ”Bjärred” Andersson som profiler utåt för bolaget.

FSport är den bästa spelformen för en spelare, varför?

1. Störst chans att vinna stora summor pengar mot liten insats. Redan vid de minsta insatserna mellan €1- €10 kan potterna bli riktigt stora.

2. Procentuellt är utdelningen oslagbar också. De turneringar som måste provas allra först är DoubleUp och TripleUp. DoubleUp: Hög vinstchans! Här räcker det att hamna i övre delen av startfältet. Placeringen spelar ingen roll, nästan hälften av de startande dubblar sin insats. TripleUp: Fungerar som DoubleUps men här tripplar nära en tredjedel av startfältet sin insats. I de övriga turneringarna vinner 15-20% av de deltagande lagen - varje gång! Fantastiskt.

3. Man tävlar mot andra människor, så kallat poolspel, vilket är den bästa spelformen för en spelare. Du möter inte huset, bookmakers eller robotar. Otroligt skönt att veta att man varje gång har en ärlig chans att vinna, både ofta och mycket pengar.

4. 90% av potten går tillbaka till spelarna i snitt, vilket också gör att man vinner ofta och mycket!

5. Spelformen är superkul att spela och unikt rolig att följa LIVE – måste provas LIVE som 2nd screen!

FSport är ett så kallat poolspel, precis som stryktipset är, vilket är den bästa och rättvisaste spelformen av alla eftersom man möter andra människor. Stryktipset ger dock endast tillbaka ca 60-65% av sin pott/omsättning, tänk om de hade gett tillbaka 90% som i FSport.

FSports spel ger störst möjlighet för en spelare att vinna ofta och mycket - på lika villkor!


FSport fungerar så här:

  1. Välj Spelpaket (fotboll, golf eller börsen)
  2. Välj Spelare – ditt drömlag!
  3. Välj insats och Turneringar att delta i.
  4. Följ det LIVE
  5. Inkassera eventuella vinster

Vem som vinner turneringarna står öppet ända till slutet. LIVE känslan – måste provas!


EXPERT PÅ FSPORT

Att börja spela på FSport kan ge dig en unik chans att livnära dig på något som du tycker är kul.

Oavsett sport så kan du tjäna stora pengar på FSPORT så vårt råd är att börja spela så snart du kan. Inom ett par år så är spelformen i full blom och har du redan nu tagit ett aktivt steg så har du kanske fått ett litet försprång.

Med det sagt så är den här spelformen verkligen till för alla, alltid.

Aldrig mer slåss mot perfekta odds och bookmakers, här vinner du mot andra spelare som precis som du lagt en insats i en turnering. Blir inte mer rättvist än så.

Spelar du redan spel så råder det ingen tvekan att om hänga med på tåget, är du ny så är det lika villkor för alla. Ta chansen och du kan vinna pengar som förändrar ditt liv.

Eller som Andreas Granqvist säger: ”Det slår stryktipset med hästlängder”

Skapa konto HÄR!

Dela artikeln