Sportsbetting

En unik möjlighet att spela på aktier och index

BetOnFinance är ett spelkoncept anpassat för spel på de finansiella marknaderna. Nu kan handlare spela på de bäst, respektive sämst, presterande finansiella tillgångarna, med så lite som 1€ som lägsta insats. På plattformen kan du spela på enskilda aktier samt index inom en viss tidsram, vilket gör spelandet roligare och mer intressant.

BetOnFinance är en unik produkt på marknaden där alla spel är poolspel enligt samma princip som spel på trav - spelarna spelar mot varandra, inte mot huset. I spelet kan du välja en aktie (t.ex. Apple), välja hur du tror aktien kommer utveckla sig (t.ex. Botten3), och sen lägga ditt spel! Spelet är lättförståeligt och minimum-oddset på 1,05 innebär att varje vinnande spel ger en real vinst.

Speltyper:

Det enklaste spelet med de största prispoolerna är indexspelen. Kortfattat så spelar du på utvecklingen av ett aktieindex. Du spelar på olika intervaller och den lägsta möjliga insatsen är så låg som 1€. Du kan spela på olika index så som danska C20, svenska S30, tyska DAX30 eller amerikanska Nasdaq100. Indexspelet kan spelas i antingen halvdags- eller livespelsintervaller. Halvdagsintervallet är öppet för spel fram till 15 minuter innan marknaden öppnar, och livespelspelsintervallet är öppet för spel fram till halvvägs genom handelsdagen.

BetOnFinance har också ett annat koncept, nämligen aktieracet. Detta koncept har många likheter med spel på trav, och det enda du behöver göra är att välja din vinnare eller förlorare bland 30 utvalda aktier per marknad. Precis som i vanliga travlopp kan du spela på vilka aktier du tror kommer sluta bland Topp3 och/eller Botten3 under en handelsdag. Spelen kan spelas som heldagsspel, som stänger 15 minuter innan marknaden öppnar och/eller som livespel som stänger för ytterligare insatser halvvägs genom handelsdagen. Spelen levererar konstant höga odds på grund av marknadernas volatilitet. Spelet ses generellt sett som lätt och plattformen ger en bra överblick av placerade spel.

Finansiella uppdateringar och BetSchool-artiklar:

BetOnFinance ger den unika services att förse sina kunder med korta nyhetsartiklar före marknaden öppnar i varje land, varje dag. Spelare kan läsa om de lättförstådda prognoserna och få en bättre insikt i intressanta aktier och nyheterna som formar hur de utvecklas på börsen den dagen. BetOnFinance publicerar även Betschool-artiklar som innehåller matnyttig information om marknader och spelstrategier.


Navigation och uttag/insättning:
BetOnFinance har gjort det enklare än någonsin att spela genom en lättförstådd plattform. På den vänstra sidan återfinns ”Välj Spel”, där man hittar alla olika speltyper. Spelare kan välja speltyp, marknadsperiod och speldag. På den högra sidan återfinns själva spelet som även innehåller funktioner för att begränsa förluster och sätta insatstak.

Eftersom sidan är helt kodad i HTML-5 så får spelaren en behaglig användarupplevelse, inte bara på datorn, utan även via sin telefon och surfplatta. Detta tar bort behovet för användare att installera ytterligare en app på deras telefon, och det skapar en bättre användarupplevelse.
Spelare kan välja mellan flera olika betalningsalternativ för att göra sina insättningar. Insättningar och uttag kan göras via banköverförning, Visa och Visa Electron. BetOnFinance erbjuder även betalningsalternativ genom Neteller och Moneybookers. Du kan alltid får support genom att kontakta BetOnFinance genom livechat, email eller Facebook-sidan.

Fördelar med BetOnFinance:

Den stora fördelen med BetOnFinance är att konceptet gör finansmarknaden tillgänglig för alla. Minsta insats vid spel är 10 SEK, vilket innebär att du inte behöver ha en förmögenhet för att kunna spela. Dessutom krävs inga större aktiekunskaper. Oddsen är givetvis en viktig faktor och då samtliga spel på BetOnFinance har 1,05 som minimum-odds garanteras en avkastning på 5% på vinnarspel. Samtidigt är vinnaroddsen vanligtvis bra mycket högre och högsta odds som någonsin uppnåtts gav över 700 gånger pengarna. I tillägg är investeringar genom BetOnFinance skattefria, vilket är en stor fördel jämfört med traditionell aktiehandel.

Summa summarum erbjuder BetOnFinance ett världsunikt koncept som gör aktiemarknaden tillgänglig för alla och erbjuder låga minimum-insatser, höga odds och skattefria vinster.

Dela artikeln