Sportsbetting

Coolbet vill stå för kvalitet istället för kvantitet

Coolbet är en het aktör på spelmarknaden. Spelbolaget grundades av Jan Svendsen som startade Nordicbet, ledningsgruppens erfarenhet i spelbranschen uppgår till nästan 90 år! Spelbolaget har sin licens i Estland både för estniska och icke-estniska kunder. Huvudkontoret ligger i centrala Tallinn och de är för närvarande 50 anställda.

Coolbet strävar efter att vara ett rättvist, personligt och öppet spelbolag som delar information du knappast hittar på någon annan spelsajt. Coolbet vill förbättra kundernas kunskap för onlinespel och samtidigt sätta en ny standard för ansvarsfullt spelande. Det senare understryker de också i deras slogan: Stay Cool. Bet Responsibly.

Coolbet har en kundservice i världsklass där de alltid tar sina kunder på fullaste allvar. Initialt kommer de fokusera på den svenska, norska och finska marknaden.

Coolbets målsättning är att vara ett bolag som inte är som deras konkurrenter. Inte bara när det gäller produkten, utan också när det kommer till design och användarvänlighet.

Coobet vill stå för kvalitet istället för kvantitet. De går inte in i kampen för att ge bredast utbud på marknaden, däremot har Coolbet en tydlig strategi där de vill erbjuda de attraktivaste oddsen på de mest populära ligorna, så som Premier League, och de har över 20 oddssättare som producerar dessa odds.

Som vi nämnde tidigare vill Coolbet vara den mest öppna spelsajten i världen. Unikt med Coolbet är att du som registrerad spelare kan se den faktiska omsättningen och antalet placerade spel på ett spelobjekt (1X2) innan matchstart. Som kund kan du använda informationen som hjälp när du ska spela, eller bara ta del av informationen av ren nyfikenhet.


ÖPPNINGSERBJUDANDE

Coolbet har ett väldigt attraktivt välkomsterbjudande. Spelbolaget dubblar din första insättning upp till 1000 kr. Sätter du in 1000 kr får du 1000 kr extra att spela för. Vips så har du 2000 kr på kontot. Öppna konto här!

Dela artikeln