Sportsbetting

Att signa Zlatan är ingen barnlek

Hur lyckas ett litet spelföretag värva en av världens mest eftertraktade fotbollsspelare? Jo, genom att följa sina ledord – Winners dare more.

Att signa Zlatan Ibrahimovic är ingen barnlek, när ordet gick att han var öppen för att jobba med spelbolag välde erbjudanden in. Bethards vd och medgrundare Erik Skarp, visste att Bethard inte hade en chans att matcha konkurrenternas bud, i alla fall inte i siffror. Men han lever enligt företagets devis och lät sig inte stoppas. Efter att ha satt ihop ett förslag och snackat med Zlatan var bollen i rullning. För att citera Zlatan själv ”Det var något annorlunda med Bethard”. Efter många långa dagar och sena nätter var det klart, Zlatan var en del av team Bethard. Att ha en ambassadör ombord som verkligen förkroppsligar företagets själen av företaget och kan garanterat leverera.

Bethard vill vara något utöver det vanliga, det må låta som en klyscha men de lyckas. Med riktigt höga odds på världens största matcher och snabba utbetalningar som kan gå så snabbt som på en halvtimme är Bethard det givna valet för alla sportfantaster som snabbt vill ha sina vinster i fickan. Vi vet alla att Zlatan ställer krav på sina samarbetspartners. Att han nu har gått in i Bethard, inte bara som ambassadör utan även som delägare, är bara ytterligare ett bevis på att detta är en site du inte vill missa. Och glöm inte - Vinnare vågar mer.


Hämta din bonus och testa Bethard idag. Sätt in 1000 kr - få 2000 kr att spela för.

KLICKA HÄR FÖR ATT HÄMTA 1000 KR BONUS FRÅN BETHARD

Dela artikeln